Levering aan huis

De winkel bezorgt aan huis. U kunt eenvoudig bellen, uw bestelling opgeven en een tijd afspreken voor levering. Ons verzorgingsgebied is de Stadion-, Apollo- en Irenebuurt. Er is geen minimumbedrag vereist, ook worden geen bezorgingskosten gerekend . Verzoek is wel een bestelling van boven de 20 euro om uit de leveringskosten te komen. Bedenk dat al onze maaltijden en soepen kunnen worden ingevroren zodat ze wekenlang houdbaar zijn!

Om inzicht te krijgen in ons assortiment en de prijsstelling kan het best de winkel bezocht worden. Maar om een idee te geven de volgende gegevens. In de winter hebben we aan maaltijden in ieder geval andijvie en zuurkool, hutspot en boerenkool. Voorts chili-con-carne (een bonenschotel) en pasta bolognese. En geregeld groene- en rodekoolschotel. In de zomer: zomerstamppot, broccolischotel, bietenstamppot, chili, pasta ed.. Naar gelang de ingrediënten varieert de prijs van 89 tot 125 cent per 100 gram.
Een tiental soepen: tomaat, groente, pompoen, lins enz.. In hele en halve literpotten en meest ingevroren voor de houdbaarheid. Prijs varieert van € 3,25 – € 3,75 voor de halve liters en € 5,50 – € 6,50 voor de hele liters.
Uw kunt uw maaltijd completeren met een salade, appelmoes of rabarbercompôte.

Alles is bereid in de eigen keuken met als uitgangspunten: niet te zout, niet te ingewikkeld, ambachtelijk.

Niet alle genoemde produkten zijn altijd voorradig. Maar overleg is altijd mogelijk. En mits tijdig besteld kunnen ook grotere hoeveelheden worden geproduceerd èn geleverd.