IJssalon Da Vinci donderdag geopend.

Aanstaande donderdag, 10 augustus, vindt de opening plaats van ijssalon Da Vinci op het Stadionplein. De ijssalon is op de plek waar voorheen Febo-Olympia was gevestigd. De Febo-vestiging is in zijn geheel gesloopt om plaats te maken voor het oorspronkelijke gebouwtje uit 1928 dat toen werd gebruikt als kassa-huisje voor de Olympische Spelen.

De volgende tekst is van hun facebook-pagina:

‘IJssalon Da Vinci gaat uitbreiden! Op het mooie, nieuw ingerichte Stadionplein in Amsterdam krijgen wij een tweede vestiging. Het ijs wordt dagelijks vers aangeleverd vanuit Amstelveen.
Wij zijn trots op onze nieuwe stek in Amsterdam, en hopen dat onze klanten uit Amstelveen er ook snel een kijkje komen nemen!’

Maandag wordt er nog hard gewerkt.

Uit de reviews is op te maken dat deze ijssalon een enorme aanwinst is voor het Plein daar het mensen belooft te trekken door hun ijs van hoge kwaliteit. Zelf lust ik ook graag een lekker Italiaans ijsje. En dat nu zo maar om de hoek. Hoe meer loop, hoe beter voor alle ondernemers: de visboer, de markt, Vascobelo, enzovoort. Laten we daarom nog veel mooi zomerweer krijgen!